Челси претърпя шокираща домакинска загуба с 2:4 от Уулвърхемптън Уондърърс в

...
Челси претърпя шокираща домакинска загуба с 2:4 от Уулвърхемптън Уондърърс в
Коментари Харесай

Поредно унижение за Челси: Вълците оглозгаха сините на Стамфорд Бридж

Челси претърпя шокираща домакинска загуба с 2:4 от Уулвърхемптън Уондърърс в дуел от 23-ия кръг на Висшата лига, който се игра на “Стамфорд Бридж ”. Над всички беше нападателят на " вълците " Матеуш Куня, който направи извънреден мач за гостите и блесна с хеттрик

What. A. Day.

❤️
— Wolves (@Wolves)
Нищо не предвещаваше подобен процес, откакто Коул Палмър откри за домакините от Лондон в 19-ата минута. Мойсес Кайседо изведе някогашния футболист на Манчестър Сити и той съумя да осъществя. Радостта на “сините ” обаче бе къса, защото тъкмо три минути по-късно гостите изравниха посредством Матеуш Куня.

“Вълците ” стигнаха и до цялостен поврат в 43-ата минута. След удар на Аит-Нури топката се отклони в Дисаси и влетя в мрежата на “сините ”. В последна сметка попадението бе записано като автогол.

Гостите нанесоха своя съдбоносен удар в 63-ата минута, когато Куня заби втория си гол в мача. Нето напредна и мина около Тиаго Силва, а по-късно пусна топката към своя съотборник, който осъществя. За 1:4 прецизен бе още веднъж Куня, който оформи своя хеттрик в 82-ата минута на срещата. Домакините стигнаха до още един гол посредством Тиаго Силва четири минути по-късно, само че това се оказа и последният гол в дуела.

По този метод Челси изпадна от Топ 10 и заема 11-ата позиция  с актив от 31 точки, а Уулвърхемптън изпревари днешния си противник за десетото място и има точка повече. Куня направи извънреден мач за гостите и блесна с хеттрик



 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР